Špaldová múka

Špaldová polohrubá múka. Používanie múky tohto druhu má rôzne využitie, pretože sa nej môžu pripraviť štrúdle, kysnuté a hnietené cestá, knedle, pagáče, muffiny, piškótové, linecké a tortové cesto. Využitie nemá len ako základná surovina na rôznu prípravu cestovín, ale je vhodná aj na prípravu vareného krému či záprašky. TIP: Pri používaní smelo zmiešajme s celozrnnou špaldovou polohrubou múkou alebo pri kysnutom ceste s hladkou špaldovou múkou. 

Ďalšie informácie

Primerná výživová hodnotana 100g výrobku

Hmotnosť 1 kg

Energetická hodnota 1515 kJ / 356,9 kcal

Tuky 1,27 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0,22 g

Sacharidy 75,06 g

z toho cukry < 0,2 g

Vláknina 6,5 g

Bielkoviny 11,3 g

Soľ <0,0010g

výrobok obsahuje glutén

Výrobca: Mlyn PD Sokolce

1,99 €