Pizza bez rozkvasu

07.04.2020

Nemáte droždie, ale máte chuť na pizzu? Poteší vás pizza bez rozkvasu! Objavte šikovný recept a upečte si ju. Ingrediencie nájdete v Trnke. Všimli sme si, že vďaka koronavírusu idú momentálne na Slovensku (ale aj vo svete) múky na dračku. Čo sa týka tých múk, u nás v Trnke máme pekný výber aj lepkových aj bezlepkových. Našu ponuku si môžete pozrieť v našom cenníku - strana 6 a 7.

Okrem iného, máme pre vás receptík na pizzu bez rozkvasu. Ak máte chuť na pizzu na večeru, tak si môžete ráno všetky nižšie spomenuté ingrediencie spolu vymiesiť a večer o cca 18:00h bude pizza bez rozkvasu na stole .

Cesto na pizzu
350g pšeničnej hladkej múky špeciál
150g špaldovej hladkej celozrnnej múky
2čl himalájskej soli
2PL olivového oleja
250ml vody
1PL ražného kvasu

Múku preosejeme, pridáme všetky ingrediencie, vymiesime a necháme kvasiť cca 9hod., tvarujeme pizzu a obložíme ju tým, čo dom dá .

Pečieme pri 250°C 7-10min do zlatova.

Nech vám chutí

Pozývame vás, aby ste nás sledovali na facebooku alebo našom instagrame, kde pravidelne informujeme o našich novinkách a plánujeme publikovať viac podobných skvelých receptov!